Voorspelling PSV - Go Ahead Eagles: vier keer 4-0 op rij voor PSV?

Een supporter van PSV

Voorspelling PSV - Go Ahead Eagles: vier keer 4-0 op rij voor PSV?

PSV heeft in de Eredivisie de wind in de zeilen. De Eindhovenaren zijn na vijf wedstrijden nog foutloos en de laatste drie duels werden met 4-0 gewonnen. Kan het verrassend sterke Go Ahead Eagles PSV woensdagavond in het Philips Stadion voor het eerst pijn doen?

PSV - Go Ahead Eagles
Eredivisie
27 september 2023, 18.45 uur
Philips Stadion, Eindhoven

Dit seizoen moet het gebeuren bij PSV. Niet alleen hunkerde men in Eindhoven naar het hoofdtoernooi van de Champions League, het verlangen naar een nieuwe landstitel is misschien nog groter. In 2018 veroverde PSV de schaal voor het laatst. De seizoensstart is in ieder geval veelbelovend. Met goed voetbal en veel doelpunten loopt de ploeg van Peter Bosz momenteel door de Eredivisie. Daarbij moet wel worden aangetekend dat PSV met FC Utrect, Vitesse, NEC, RKC en Almere City alleen nog tegenstanders uit het voorlopige rechterrijtje heeft gehad. Bij de eerste echte serieuze krachtmeting, uit bij Arsenal in de Champions League, ging PSV hard onderuit.

Met Go Ahead Eagles krijgt PSV nu de nummer zes van de Eredivisie op bezoek. De 3-0 overwinning van afgelopen weekend op Fortuna Sittard was eigenlijk al geen verrassing meer. De ploeg van René Hake maakt een uitstekende indruk in de eerste weken van de competitie. Maar een uitwedstrijd bij PSV is andere koek. De Eagles verloren dit seizoen één wedstrijd, en dat was met ruime cijfers bij AZ. Op de eerste speeldag van het seizoen werd het 5-1. Tegen een uitstekend draaiend PSV in eigen huis verwachten we niet dat Go Ahead kan stunten. Wordt het voor de vierde keer op rij 4-0 voor de mannen van Bosz?

WEDTIP
PSV wint met 4-0 > 8.50

Waar kun je PSV - Go Ahead Eagles zien op tv?

De wedstrijd tussen PSV en Go Ahead Eagles is woensdagavond vanaf 18.45 uur te zien op ESPN.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots

ZET IN & WIN!

HOE WERKT TOTO SPORT?