Voorspelling PSV - Rangers FC: nu moet het gebeuren!

PSV-supporters met vlaggen buiten het Philips Stadion voor PSV-Benfica

Voorspelling PSV - Rangers FC: nu moet het gebeuren!

Net als vorig jaar strijden PSV en Rangers in de play-offs van de Champions League voor een plekje in het hoofdtoernooi. En net als vorig jaar eindigde de heenwedstrijd in Glasgow in 2-2. Aan de Eindhovenaren de taak de vergelijkingen met vorig seizoen hier te stoppen!

PSV - Rangers FC
Play-offs Champions League
30 augustus, 21.00 uur
Philips Stadion, Eindhoven

PSV waande zich vorig seizoen na het gelijke spel op Ibrox Park al met anderhalf been in de Champions League. Hoe anders liep het. De Eindhovenaren slaagden er maar niet in de Schotse muur te slechten en kregen na een uur spelen het deksel op de neus. Rangers won met 0-1 en liet PSV opnieuw met een enorme kater achter. Een jaar eerder was de Brabanders nagenoeg hetzelfde overkomen in het tweeluik met Benfica. Toen bleef het na een 2-1 nederlaag in de uitwedstrijd 0-0 in het Philips Stadion.

Drie keer is scheepsrecht, zo zullen ze in Eindhoven denken. De club hunkert in alles naar de Champions League en ook dit jaar werden er weer miljoenen geïnvesteerd om het hoogste clubpodium te bereiken. Nu moet het gebeuren. Maar PSV had het lastig in Glasgow. De ploeg van de nieuwe trainer Peter Bosz had weliswaar veel de bal, maar tot veel grote kansen kwam het niet. Het was juist Rangers dat in de slotminuten PSV veel pijn had kunnen doen. Het bleef bij 2-2 en daarmee heeft PSV de beste uitgangspositie.

De druk staat er dus vol op woensdag en het zal waarschijnlijk nagelbijten voor de Eindhovense fans gaan worden. Op een makkelijke en ruime overwinning van PSV rekenen we niet, maar we denken wel dat PSV zich dan eindelijk weer eens mag gaan melden in het hoofdtoernooi van de Champions League. Een kleine zege voor de Eindhovenaren levert je bijna vier keer je inleg op.

WEDTIP

PSV wint met één doelpunt verschil > 3.70

In de heenwedstrijd was Luuk de Jong weer eens van goud waard voor zijn ploeg. De spits kopte de 2-2 tegen de touwen en maakte daarmee alweer zijn achttiende Europese treffer in dienst van PSV. De Jong zal woensdag maar wat graag zijn negentiende maken. Net als heel de club smacht de aanvoerder naar de Champions League. Met een scorende De Jong bij een winnend PSV pak je al 2,5 keer je inleg.

WEDTIP

Luuk de Jong scoort en wint > 2.50

Waar kun je PSV - Rangers FC zien op tv?

De return van de play-offs van de Champions League tussen PSV en Rangers FC wordt woensdagavond om 21.00 uur uitgezonden op RTL7.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots

ZET IN & WIN!

HOE WERKT TOTO SPORT?