Voorspelling Santa Coloma – AZ: neemt AZ voorschot op play-offs?

Vlag AZ Conference League

Voorspelling Santa Coloma – AZ: neemt AZ voorschot op play-offs?

Voor AZ begint de Europese campagne in Andorra. In de derde voorronde van de Conference League neemt de formatie van Pascal Jansen het op tegen FC Santa Coloma, de recordkampioen van Andorra. Normaal gesproken mag de halve finalist van vorig seizoen geen problemen hebben met Santa Coloma. Waken voor onderschatting is het devies bij AZ.

Santa Coloma - AZ
Derde voorronde Conference League
10 augustus, 19.00 uur
Estadi Comunal d'Aixovall (And)

BEKIJK ALLE WEDOPTIES

Vorig seizoen kende AZ een van de meest succesvolle Europese seizoenen ooit. Het strandde pas in de halve finale van de Conference League, waarin latere winnaar West Ham United de betere bleek. Het gaat een flinke kluif worden om die prestatie te evenaren of er zelfs maar bij in de buurt te komen. Daar zal men in Alkmaar nu nog niet mee bezig zijn. Er moeten eerst twee voorrondes worden overleefd voordat het aan de groepsfase mag meedoen. De eerste te nemen horde in FC Santa Coloma. Van een serieuze horde kunnen we eigenlijk niet spreken. Weliswaar is de club uit het gelijknamige dorp sinds de eeuwwisseling vrijwel altijd actief in de voorrondes van verschillende Europese toernooien, maar nog nooit boekten de Andorrezen een aansprekend resultaat. In eigen land is Santa Coloma de laatste jaren ook niet bepaald succesvol. Afgelopen vier seizoenen eindigde de club respectievelijk als tweede, derde, vijfde en derde. Voor zo’n kleine competitie geen eindstanden waarvan AZ steil achterover zal slaan. Een overwinning met ruime cijfers ligt wel in de lijn der verwachting.

WEDTIP

AZ wint met 0-4, 0-5 of 0-6 > 4,50

Waar kun je de Santa Coloma - AZ zien op tv?

De moment van schrijven ziet het er niet naar uit dat Santa Coloma - AZ ergens uitgezonden gaat worden. Veronica heeft gekozen voor FC Twente - Riga. Mocht er nog verandering in komen, updaten wij dit artikel.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots

ZET IN & WIN!

HOE WERKT TOTO SPORT?