Voorspelling Vitesse – PSV: houden Arnhemmers PSV weer in bedwang?

Voorspelling Vitesse – PSV: houden Arnhemmers PSV weer in bedwang?

Tussen twee belangrijke Europese duels in staat er voor PSV een wedstrijd op het programma in de Eredivisie. Een wedstrijd waar puntenverlies op de loer ligt. In Arnhem is Vitesse de tegenstander voor de Eindhovenaren. Vorig seizoen eindigde dit affiche in een 1-1 gelijkspel. Kan de thuisploeg weer punten afsnoepen van PSV?

Vitesse - PSV
Eredivisie
19 augustus, 18.45 uur
GelreDome, Arnhem

De start van dit seizoen kon niet beter voor PSV. Winst van de Johan Cruijff Schaal, plaatsing voor de play-offs van de Champions League en een overwinning in de openingsronde van de Eredivisie. Het is bijna wachten op een uitglijder. Een uitwedstrijd tegen Vitesse kan zo’n uitglijder worden. Bij de geel-zwarten staat voor het tweede jaar op rij Phillip Cocu aan het roer. In zijn eerste seizoen loodste de voormalig Oranje-international zijn ploeg naar een tiende plek. Dat zou beter moeten kunnen, kijkend naar de selectie. Met mannen als Nicolas Isimat-Marin, Million Manhoef en Marco van Ginkel heeft Vitesse de potentie om mee te doen om de Europese tickets. Laatstgenoemde trof vorige week doel tijdens de openingswedstrijd van de Eredivisie tegen FC Volendam. Kan Van Ginkel weer een goaltje meepikken?

WEDTIP
Marco van Ginkel scoort > 8,00 

Na een 4-1 zege in de heenwedstrijd en een 1-3 overwinning in de return werd Sturm Graz in de derde voorronde van de Champions League overklast door PSV. Maar Peter Bosz en zijn team weten dat je daar nog niks voor koopt. In de play-offs moet de Brabantse formatie een ticket voor de groepsfase zien af te dwingen. Daarin treft het een ‘oude bekende’ met Rangers. In 2022 stonden deze clubs ook tegenover elkaar in de laatste voorronde. PSV was in beide duels de bovenliggende partij, maar vloog er toch uit. Dat mag niet weer gebeuren, moet de gedachte zijn in Eindhoven. Iedereen is erop gebrand voor het eerst sinds 2018 weer aan het miljardenbal mee te doen. Het is daarom niet ondenkbaar dat Bosz tegen Vitesse niet zijn sterkste elf de wei in stuurt, aangezien dinsdag al Rangers wacht. Profiteert de thuisploeg daarvan?

WEDTIP
Een gelijkspel > 4,50

Waar kun je Vitesse - PSV zien op tv?

De Eredivisiewedstrijd tussen Vitesse en PSV is zaterdagavond live te zien op ESPN 1.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots

ZET IN & WIN!

HOE WERKT TOTO SPORT?