16.00
Sheffield_United
Sheffield United

Bournemouth - Sheffield United: statistieken Premier League

Aanstaande zaterdag speelt Bournemouth thuis tegen Sheffield United in de 28e ronde van de Premier League. Wij hebben de statistieken van beide ploegen voor je op een rij gezet, zodat jij betere keuzes kan maken. Zijn The Poppies in een betere vorm tegen de ploeg van Paul Heckingbottom in het Vitality Stadium?

Bournemouth

De heenwedstrijd werd eerder dit seizoen gewonnen door Bournemouth. In Bramall Lane won Bournemouth met 1-3. In de afgelopen vijf Premier League-seizoenen zijn de ploegen elkaar tweemaal tegengekomen. Sheffield won één wedstrijd en éénmaal was het gelijkspel.

De laatste vijf competitiewedstrijden presteert Bournemouth op papier beter dan Sheffield. De ploeg van Andoni Iraola won één keer, verloor twee wedstrijden en speelde twee keer gelijk. De ploeg van Paul Heckingbottom won éénmaal, verloor vier duels en speelde niet gelijk.

Bournemouth - Sheffield United
16.00, Vitality Stadium

Terugkijkend: teams opgewassen tegen elkaar

De ploeg van Andoni Iraola en de spelers uit Sheffield troffen elkaar vanaf 2018 drie keer in de Premier League:
  • Er werden negen doelpunten gemaakt. Dit is gemiddeld 3 goals per duel.
  • Na rust werden de meeste goals gescoord, namelijk vijf doelpunten. Gemiddeld zijn dit 1,67 goals per duel.
  • Daarnaast werd er negentien keer op goal geschoten, gemiddeld 6,33 keer per wedstrijd. The Poppies schoten het vaakst op doel, namelijk elf keer.
  • Er werd één goal gescoord met een kopbal, een gemiddelde van 0,33. De spelers uit Sheffield maakten de meeste doelpunten met het hoofd, namelijk éénmaal.

Bournemouth kleurloos

The Poppies geven laatste wedstrijden weinig richting. Bournemouth boekte de vorige wedstrijd een overwinning op Burnley. Het werd 2-0. De afgelopen vijf competitieduels won de ploeg van Andoni Iraola één wedstrijd, verloor tweemaal en speelde twee keer gelijk. Bournemouth hield éénmaal de nul in de voorgaande vijf duels. De club scoort gemiddeld vaker in de tweede helft dan in de eerste helft.

Teamstats Bournemouth:

• scoorde 35 goals deze competitie in 26 wedstrijden. Dit is een gemiddelde van 1,35.
  • maakte tijdens thuiswedstrijden twaalf van deze goals en uit 23 doelpunten.
  • spelers schoten 81 keer op goal, gemiddeld 3,12 keer per duel.

Spelerstats Bournemouth:

• Dominic Solanke is de topscorer van de ploeg uit Bournemouth deze competitie, met veertien doelpunten.
  • Marcos Senesi en Dominic Solanke scoorden ieder tweemaal met het hoofd.
  • Marcus Tavernier en Antoine Semenyo scoorden ieder twee keer met de linkervoet.
  • Dominic Solanke scoorde elf keer met de rechtervoet.
  • Marcus Tavernier gaf viermaal een assist.