16.15
Cadiz
Cádiz CF

CA Osasuna - Cádiz CF: statistieken LaLiga

Komende zaterdag staat CA Osasuna tegen Cádiz CF op het programma. Wij hebben de statistieken van beide ploegen voor je gecheckt. Als je kijkt naar de vorige onderlinge wedstrijden dan lijkt Osasuna in het voordeel tegen Cádiz. Wat wordt de uitkomst in Estadio El Sadar?

Osasuna

Het duel eindigde eerder dit seizoen in gelijkspel (1-1) in Cádiz. Beide clubs kwamen elkaar de afgelopen vijf jaar zesmaal tegen in de LaLiga. Deze wedstrijden werden allemaal gewonnen door Osasuna.

De laatste vijf competitiewedstrijden presteert Osasuna op papier beter dan Cádiz. CA Osasuna won twee keer, verloor twee wedstrijden en speelde één keer gelijk. Cádiz CF won niet, verloor drie duels en speelde tweemaal gelijk.

CA Osasuna - Cádiz CF
LaLiga
16.15, Estadio El Sadar

Terugblik: Osasuna wint onderlinge duels vaker dan Cádiz

CA Osasuna en de spelers van Cádiz CF kwamen elkaar sinds 2018 zevenmaal tegen in de LaLiga:
  • Er vielen negentien goals, gemiddeld 2,71 doelpunten per wedstrijd.
  • Na rust werden de meeste goals gescoord, namelijk dertien doelpunten. Gemiddeld zijn dit 1,86 goals per duel.
  • Daarnaast werd er 32 keer op goal geschoten. Dit is gemiddeld 4,57 schoten per wedstrijd. de spelers van Cádiz CF schoten het vaakst op doel, namelijk zeventien keer.
  • Viermaal werd er gescoord met een kopbal. Dit is een gemiddelde van 0,57. De spelers van CA Osasuna maakten de meeste doelpunten met het hoofd, namelijk driemaal.

CA Osasuna zonder richting

CA Osasuna kan de laatste wedstrijden weinig richting geven. Osasuna boekte de vorige wedstrijd een overwinning op Sociedad. Het werd 1-0. De afgelopen vijf competitieduels won CA Osasuna twee wedstrijden, verloor tweemaal en speelde één keer gelijk. In één van de vijf voorgaande wedstrijden hield Osasuna de nul. De club scoort gemiddeld vaker in de tweede helft dan in de eerste helft.

Teamstats CA Osasuna:

• maakte 27 doelpunten in 24 competitieduels, een gemiddelde van 1,12.
  • maakte tijdens thuiswedstrijden twaalf van deze goals en uit vijftien doelpunten.
  • de spelers schoten in totaal 58 keer op goal. Dit is gemiddeld 2,42 keer per wedstrijd.

Spelerstats CA Osasuna:

• Ante Budimir is met elf goals de topscorer van de spelers van CA Osasuna in deze competitie.
  • Ante Budimir maakte drie goals uit een kopbal.
  • Ante Budimir maakte zeven goals met de linkervoet.
  • Moi Gómez scoorde twee keer met de rechtervoet.

Cádiz al een tijdje zonder winst

De spelers van Cádiz CF hebben het lastig en kunnen de laatste twintig duels niet winnen. De vorige competitiewedstrijd verloor Cádiz van Betis met 0-2. De afgelopen vijf competitieduels verloor Cádiz CF drie wedstrijden en speelde er twee gelijk. In twee van de vijf voorgaande wedstrijden hield Cádiz de nul. Over het algemeen maakt de ploeg meer doelpunten in de eerste helft dan in de tweede helft.

Teamstats Cádiz CF:

• scoorde vijftien goals deze competitie in 24 wedstrijden. Dit is een gemiddelde van 0,62.
  • maakte tijdens thuiswedstrijden negen van deze goals en uit zes doelpunten.