Real Mallorca

Cádiz CF - Real Mallorca: statistieken LaLiga

Komende zondag staat Cádiz CF tegen Real Mallorca op het programma. Wij hebben de statistieken van beide ploegen voor je gecheckt. Mallorca heeft historisch het overwicht maar Cádiz lijkt in betere vorm. Kunnen de spelers van Real Mallorca dit doortrekken?

Cadiz

Het duel eindigde eerder dit seizoen in gelijkspel (1-1) in Palma de Mallorca. In de afgelopen vijf LaLiga-seizoenen zijn de ploegen elkaar viermaal tegengekomen. Van deze wedstrijden won Cádiz één keer, Mallorca won er twee en één keer eindigde de wedstrijd in gelijkspel.

De laatste vijf competitiewedstrijden presteert Cádiz op papier beter dan Mallorca. Cádiz CF won twee keer, verloor drie wedstrijden en speelde nul keer gelijk. Real Mallorca won éénmaal, verloor drie duels en speelde éénmaal gelijk.

Cádiz CF - Real Mallorca
LaLiga
14.00, Nuevo Mirandilla
Scheidsrechter, Isidro Diaz de Mera

Terugkijkend: Mallorca wint meer onderlinge duels dan Cádiz

Cádiz CF en de spelers van Real Mallorca troffen elkaar vanaf 2018 vijf keer in de LaLiga:
  • Er werden tien doelpunten gemaakt. Dit is gemiddeld 2 goals per duel.
  • Voor rust werden de meeste goals gescoord, namelijk acht doelpunten. Gemiddeld zijn dit 1,6 goals per duel.
  • Daarnaast werd er 23 keer op goal geschoten, gemiddeld 4,6 keer per wedstrijd. Spelers van Mallorca schoten het vaakst, namelijk twaalf keer.
  • Er werd één goal gescoord met een kopbal, een gemiddelde van 0,2. Mallorca scoorde met één kopbal de meeste.

De spelers van Cádiz CF scoort weinig

Cádiz CF scoorde de laatste vijf wedstrijden gemiddeld slechts 0,8 goals per wedstrijd. De vorige competitiewedstrijd verloor Cádiz van Girona met 1-4. De afgelopen vijf competitieduels won Cádiz CF twee wedstrijden en verloor er drie In twee van de vijf voorgaande wedstrijden hield Cádiz de nul. Over het algemeen maakt de ploeg meer doelpunten in de tweede helft dan in de eerste helft.

Teamstats Cádiz CF:

• scoorde 22 goals deze competitie in 32 wedstrijden. Dit is een gemiddelde van 0,69.
  • maakte tijdens thuiswedstrijden veertien van deze goals en uit acht doelpunten.
  • de spelers schoten in totaal 75 keer op goal. Dit is gemiddeld 2,34 keer per wedstrijd.

Spelerstats Cádiz CF:

• Chris Ramos is met vijf goals de topscorer van de spelers van Cádiz CF in deze competitie.
  • Chris Ramos maakte drie goals uit een kopbal.
  • Darwin Machis scoorde drie keer met de rechtervoet.

De spelers van Real Mallorca al een tijd zonder winst

Real Mallorca heeft het zwaar en kan de laatste drie duels geen overwinning boeken. Het vorige duel verloor Mallorca van Sevilla. Het werd 1-2. De afgelopen vijf competitiewedstrijden wonnen de spelers van Real Mallorca één duel, verloren driemaal en speelden één keer gelijk. In twee van de vijf voorgaande wedstrijden hield Mallorca de nul. Over het algemeen maakt de ploeg meer doelpunten in de tweede helft dan in de eerste helft.

Teamstats Real Mallorca:

• scoorde thuis veertien keer en uit twaalfmaal.
  • spelers schoten 89 keer op goal, gemiddeld 2,78 keer per duel.