Cádiz CF

Deportivo Alavés - Cádiz CF: statistieken LaLiga

Komende vrijdag staat Deportivo Alavés tegen Cádiz CF op het programma. Wij hebben de statistieken van beide ploegen voor je gecheckt. Cádiz heeft historisch het overwicht maar Deportivo Alavés lijkt in betere vorm. Kunnen de spelers van Cádiz CF dit doortrekken?

Cadiz

De heenwedstrijd werd eerder dit seizoen gewonnen door Cádiz. In Nuevo Mirandilla won Cádiz met 1-0. Beide clubs kwamen elkaar de afgelopen vijf jaar viermaal tegen in de LaLiga. Van deze duels won Deportivo Alavés éénmaal, Cádiz CF won er twee en één keer was het gelijkspel.

De laatste vijf competitiewedstrijden presteert Deportivo Alavés op papier beter dan Cádiz. Deportivo Alavés won één keer, verloor drie wedstrijden en speelde één keer gelijk. Cádiz CF won niet, verloor twee duels en speelde driemaal gelijk.

Deportivo Alavés - Cádiz CF
LaLiga
21.00, Mendizorroza

Terugkijkend: Cádiz wint meer onderlinge duels dan Deportivo Alavés

Deportivo Alavés en de spelers van Cádiz CF troffen elkaar vanaf 2018 vijf keer in de LaLiga:
  • Er vielen tien goals, gemiddeld 2 doelpunten per wedstrijd.
  • Er werd in beide helften even vaak gescoord.
  • Daarnaast werd er 23 keer op goal geschoten, gemiddeld 4,6 keer per wedstrijd. Spelers van Cádiz schoten het vaakst, namelijk vijftien keer.
  • Er werd één goal gescoord met een kopbal, een gemiddelde van 0,2. De spelers van Cádiz CF maakten de meeste doelpunten met het hoofd, namelijk éénmaal.

Deportivo Alavés scoort weinig

De spelers van Deportivo Alavés scoorden de laatste vijf duels slechts 0,8 doelpunten gemiddeld per wedstrijd. Deportivo Alavés boekte de vorige wedstrijd een overwinning op Sevilla. Het werd 3-2. De afgelopen vijf competitieduels won Deportivo Alavés één wedstrijd, verloor driemaal en speelde één keer gelijk. Deportivo Alavés hield in geen enkele van de voorgaande vijf duels de nul. De ploeg maakt gemiddeld evenveel doelpunten in beide helften.

Teamstats Deportivo Alavés:

• maakte achttien doelpunten in twintig competitieduels, een gemiddelde van 0,9.
  • scoorde thuis tien keer en uit achtmaal.
  • de spelers schoten in totaal 56 keer op goal. Dit is gemiddeld 2,8 keer per wedstrijd.

Spelerstats Deportivo Alavés:

• Samuel Omorodion is de topscorer van Deportivo Alavés deze competitie, met vier doelpunten.
  • Luis Rioja scoorde tweemaal met de linkervoet.
  • Samuel Omorodion scoorde twee keer met de rechtervoet.

Cádiz CF al een tijd zonder winst

De spelers van Cádiz CF hebben het lastig en kunnen de laatste zestien duels niet winnen. Het vorige duel verloor Cádiz van Valencia. Het werd 1-4. De afgelopen vijf competitieduels verloor Cádiz CF twee wedstrijden en speelde er drie gelijk. In één van de vijf voorgaande wedstrijden hield Cádiz de nul. De club scoort gemiddeld vaker in de eerste helft dan in de tweede helft.

Teamstats Cádiz CF:

• scoorde vijftien goals deze competitie in twintig wedstrijden. Dit is een gemiddelde van 0,75.
  • maakte tijdens thuiswedstrijden negen van deze goals en uit zes doelpunten.