Bologna

Frosinone - Bologna: statistieken Serie A

Komende zondag staat Frosinone tegen Bologna op het programma. Wij hebben de statistieken van beide ploegen voor je gecheckt. Zijn de spelers van Bologna in een betere vorm tegen Frosinone in Stadio Benito Stirpe?

Frosinone

Bologna won de heenwedstrijd eerder dit seizoen in Stadio Renato Dall'Ara, met 2-1. Beide clubs kwamen elkaar de afgelopen vijf jaar tweemaal tegen in de Serie A. Frosinone won één wedstrijd en éénmaal was het gelijkspel.

De laatste vijf competitiewedstrijden presteert Bologna op papier beter dan Frosinone. Bologna won vier keer, verloor één wedstrijd en speelde nul keer gelijk. Frosinone won niet, verloor drie duels en speelde tweemaal gelijk.

Frosinone - Bologna
Serie A
12.30, Stadio Benito Stirpe
Scheidsrechter, Daniele Orsato

Terugkijkend: teams opgewassen tegen elkaar

Frosinone en de spelers van Bologna troffen elkaar vanaf 2018 drie keer in de Serie A:
  • Er vielen zeven goals, gemiddeld 2,33 doelpunten per wedstrijd.
  • De meeste treffers vielen in de eerste helft, namelijk vier goals. Dit is een gemiddelde van 1,33 per wedstrijd.
  • Daarnaast werd er zeventienmaal op goal geschoten. Dit is gemiddeld 5,67 schoten per wedstrijd. de spelers van Bologna schoten het vaakst op doel, namelijk negen keer.
  • Tweemaal werd er gescoord met een kopbal. Dit is een gemiddelde van 0,67. Spelers van beide ploegen scoorden even vaak met een kopbal.

Frosinone al een tijd zonder winst

De spelers van Frosinone hebben het lastig en kunnen de laatste negen duels niet winnen. Het vorige duel speelde Frosinone gelijk tegen Genoa. Het werd 1-1. De afgelopen vijf competitiewedstrijden verloren de spelers van Frosinone drie duels en speelden er twee gelijk. In geen enkele van de voorgaande vijf wedstrijden hield Frosinone de nul. Over het algemeen maakt de ploeg meer doelpunten in de eerste helft dan in de tweede helft.

Teamstats Frosinone:

• scoorde 38 goals deze competitie in 30 wedstrijden. Dit is een gemiddelde van 1,27.
  • maakte tijdens thuiswedstrijden 25 van deze goals en uit dertien doelpunten.
  • de spelers schoten in totaal 80 keer op goal. Dit is gemiddeld 2,67 keer per wedstrijd.