12.30
Cagliari
Cagliari

Frosinone - Cagliari: statistieken Serie A

Aanstaande zondag speelt Frosinone thuis tegen Cagliari in de 21e ronde van de Serie A. Wij hebben de statistieken van beide ploegen voor je op een rij gezet, zodat jij betere keuzes kan maken. Kijken we naar de vorige onderlinge wedstrijden, dan lijkt Cagliari in het voordeel tegen Frosinone. Welke uitslag levert het komende duel op?

Frosinone

Eerder dit seizoen won Cagliari met 4-3 in Cagliari. Beide clubs kwamen elkaar de afgelopen vijf jaar tweemaal tegen in de Serie A. Cagliari won één wedstrijd en éénmaal was het gelijkspel.

De laatste vijf competitiewedstrijden presteert Cagliari op papier beter dan Frosinone. Cagliari won één keer, verloor twee wedstrijden en speelde twee keer gelijk. Frosinone won niet, verloor vijf duels en speelde niet gelijk.

Frosinone - Cagliari
Serie A
12.30, Stadio Benito Stirpe
Scheidsrechter, Federico Dionisi

Terugblik: Cagliari wint onderlinge duels vaker dan Frosinone

Frosinone en de spelers van Cagliari kwamen elkaar sinds 2018 driemaal tegen in de Serie A:
  • Er werden tien doelpunten gemaakt. Dit is gemiddeld 3,33 goals per duel.
  • Na rust werden de meeste goals gescoord, namelijk zes doelpunten. Gemiddeld zijn dit 2 goals per duel.
  • Daarnaast werd er 25 keer op goal geschoten. Dit is gemiddeld 8,33 schoten per wedstrijd. Spelers van Frosinone schoten het vaakst, namelijk veertien keer.
  • Éénmaal werd er gescoord met een kopbal. Dit is een gemiddelde van 0,33. Cagliari scoorde met één kopbal de meeste.

De spelers van Frosinone op verliesreeks

Frosinone moet het tij proberen te keren, want de ploeg verloor de laatste vijf wedstrijden. De vorige competitiewedstrijd verloor Frosinone van Atalanta met 0-5. De afgelopen vijf competitiewedstrijden verloren de spelers van Frosinone alles. Frosinone hield in geen enkele van de voorgaande vijf duels de nul. Over het algemeen maakt de ploeg meer doelpunten in de tweede helft dan in de eerste helft.

Teamstats Frosinone:

• scoorde 25 goals deze competitie in twintig wedstrijden. Dit is een gemiddelde van 1,25.
  • scoorde thuis zeventien keer en uit achtmaal.
  • de spelers schoten in totaal 47 keer op goal. Dit is gemiddeld 2,35 keer per wedstrijd.

Spelerstats Frosinone:

• Matías Soulé is met acht goals de topscorer van de spelers van Frosinone in deze competitie.
  • Matías Soulé scoorde tweemaal met het hoofd.
  • Matías Soulé scoorde vijf keer met de linkervoet.
  • Abdou Harroui scoorde driemaal met de rechtervoet.
  • Riccardo Marchizza gaf vier keer een assist.

De spelers van Cagliari al een tijd zonder verlies

Cagliari kan verlies al een tijd voorkomen. De laatste drie duels won de club of werd er gelijk gespeeld. De vorige competitiewedstrijd won Cagliari van Bologna met 2-1. De afgelopen vijf competitieduels won Cagliari één wedstrijd, verloor tweemaal en speelde twee keer gelijk. Cagliari hield éénmaal de nul in de voorgaande vijf duels. Over het algemeen maakt de ploeg meer doelpunten in de tweede helft dan in de eerste helft.

Teamstats Cagliari:

• maakte negentien doelpunten in twintig competitieduels, een gemiddelde van 0,95.
  • scoorde thuis dertien keer en uit zesmaal.
  • spelers schoten 42 keer op goal, gemiddeld 2,1 keer per duel.