29 januari 2024
21.00
Granada CF

Getafe CF - Granada CF: statistieken LaLiga

Aanstaande maandag speelt Getafe CF thuis tegen Granada CF in de 22e ronde van de LaLiga. Wij hebben de statistieken van beide ploegen voor je op een rij gezet, zodat jij betere keuzes kan maken. Zijn de spelers van Getafe CF in een betere vorm tegen Granada in Coliseum?

Getafe

Eerder dit seizoen eindigde het duel in een remise (1-1) in Granada. Beide clubs kwamen elkaar de afgelopen vijf jaar zesmaal tegen in de LaLiga. Iedere ploeg won tweemaal en twee wedstrijden eindigden met gelijke stand.

De laatste vijf competitiewedstrijden presteert Getafe op papier beter dan Granada. Getafe CF won twee keer, verloor twee wedstrijden en speelde één keer gelijk. Granada won éénmaal, verloor vier duels en speelde niet gelijk.

Getafe CF - Granada CF
LaLiga
21.00, Coliseum
Scheidsrechter, Víctor García Verdura

Terugkijkend: teams opgewassen tegen elkaar

Getafe CF en de spelers van Granada troffen elkaar vanaf 2018 zeven keer in de LaLiga:
  • Er vielen achttien goals, gemiddeld 2,57 doelpunten per wedstrijd.
  • De meeste treffers vielen in de eerste helft, namelijk negen goals. Dit is een gemiddelde van 1,29 per wedstrijd.
  • Daarnaast werd er 32 keer op goal geschoten. Dit is gemiddeld 4,57 schoten per wedstrijd. de spelers van Granada schoten het vaakst op doel, namelijk achttien keer.
  • Tweemaal werd er gescoord met een kopbal. Dit is een gemiddelde van 0,29. Spelers van beide ploegen scoorden even vaak met een kopbal.

Getafe al een tijdje zonder winst

Getafe CF heeft het zwaar en kan de laatste drie duels geen overwinning boeken. De vorige competitiewedstrijd verloor Getafe van Osasuna met 2-3. De afgelopen vijf competitieduels won Getafe CF twee wedstrijden, verloor tweemaal en speelde één keer gelijk. Getafe hield tweemaal de nul in de voorgaande vijf duels. Over het algemeen maakt de ploeg meer doelpunten in de tweede helft dan in de eerste helft.

Teamstats Getafe CF:

• scoorde 26 goals deze competitie in twintig wedstrijden. Dit is een gemiddelde van 1,3.
  • maakte tijdens thuiswedstrijden negen van deze goals en uit zeventien doelpunten.
  • spelers schoten 63 keer op goal, gemiddeld 3,15 keer per duel.

Spelerstats Getafe CF:

• Borja Mayoral is met dertien goals de topscorer van de spelers van Getafe CF in deze competitie.
  • Borja Mayoral scoorde viermaal met het hoofd.
  • Borja Mayoral scoorde acht keer met de rechtervoet.

De spelers van Granada scoort weinig

De spelers van Granada scoorden de laatste vijf duels slechts 0,4 doelpunten gemiddeld per wedstrijd. Het vorige duel verloor Granada van Atlético. Het werd 0-1. De afgelopen vijf competitiewedstrijden wonnen de spelers van Granada één duel en verloren er vier In één van de vijf voorgaande wedstrijden hield Granada de nul. De club scoort gemiddeld even vaak in de eerste helft als in de tweede helft.

Teamstats Granada CF:

• maakte 22 doelpunten in 21 competitieduels, een gemiddelde van 1,05.
  • maakte tijdens thuiswedstrijden veertien van deze goals en uit acht doelpunten.
  • de spelers schoten in totaal 62 keer op goal. Dit is gemiddeld 2,95 keer per wedstrijd.