14.00
RC_Celta
RC Celta

Getafe CF - RC Celta: statistieken LaLiga

Aanstaande zondag speelt Getafe CF thuis tegen RC Celta in de 24e ronde van de LaLiga. Wij hebben de statistieken van beide ploegen voor je op een rij gezet, zodat jij betere keuzes kan maken. Getafe lijkt op basis van vorige ontmoetingen in het voordeel tegen Celta, maar zijn de spelers van RC Celta in Coliseum in betere vorm?

Getafe

Eerder dit seizoen eindigde het duel in een remise (2-2) in Vigo. In de afgelopen vijf LaLiga-seizoenen zijn de ploegen elkaar tienmaal tegengekomen. Van deze duels won Getafe CF viermaal, RC Celta won er twee en vier keer was het gelijkspel.

Als je kijkt naar de laatste vijf competitiewedstrijden van beide clubs, dan doet Celta het op papier beter: de ploeg won twee keer, verloor twee wedstrijden en speelde één keer gelijk. Getafe won éénmaal, driemaal verloren en éénmaal gelijkgespeeld.

Getafe CF - RC Celta
LaLiga
14.00, Coliseum
Scheidsrechter, Alejandro Hernández Hernández

Terugblik: Getafe wint onderlinge duels vaker dan Celta

Getafe CF en de spelers van RC Celta troffen elkaar vanaf 2018 elf keer in de LaLiga:
  • Er vielen 22 goals, gemiddeld 2 doelpunten per wedstrijd.
  • Voor rust werden de meeste goals gescoord, namelijk veertien doelpunten. Gemiddeld zijn dit 1,27 goals per duel.
  • Daarnaast werd er 52 keer op goal geschoten, gemiddeld 4,73 keer per wedstrijd. de spelers van RC Celta schoten het vaakst op doel, namelijk 27 keer.
  • Viermaal werd er gescoord met een kopbal. Dit is een gemiddelde van 0,36. De spelers van RC Celta maakten de meeste doelpunten met het hoofd, namelijk viermaal.

Getafe CF zonder richting

De spelers van Getafe CF geven laatste wedstrijden weinig richting. De vorige competitiewedstrijd speelde Getafe gelijk tegen Betis (1-1). De afgelopen vijf competitiewedstrijden wonnen de spelers van Getafe CF één duel, verloren driemaal en speelden één keer gelijk. In één van de vijf voorgaande wedstrijden hield Getafe de nul. De club scoort gemiddeld vaker in de eerste helft dan in de tweede helft.

Teamstats Getafe CF:

• scoorde 29 goals deze competitie in 23 wedstrijden. Dit is een gemiddelde van 1,26.
  • maakte tijdens thuiswedstrijden elf van deze goals en uit achttien doelpunten.
  • de spelers schoten in totaal 68 keer op goal. Dit is gemiddeld 2,96 keer per wedstrijd.

Spelerstats Getafe CF:

• Borja Mayoral is de topscorer van Getafe CF deze competitie, met veertien doelpunten.
  • Borja Mayoral maakte vier goals uit een kopbal.
  • Mason Greenwood maakte twee goals met de linkervoet.
  • Borja Mayoral maakte negen goals met de rechtervoet.