Cádiz CF

Girona FC - Cádiz CF: statistieken LaLiga

Komende zaterdag staat Girona FC tegen Cádiz CF op het programma. Wij hebben de statistieken van beide ploegen voor je gecheckt. Cádiz lijkt in betere vorm tegen Girona, maar wie trekt er aan het langste eind in Estadio Montilivi?

Girona

Girona won de heenwedstrijd eerder dit seizoen in Nuevo Mirandilla, met 0-1. In de afgelopen vijf LaLiga-seizoenen zijn de ploegen elkaar tweemaal tegengekomen. Van deze wedstrijden won Cádiz één keer en één keer eindigde de wedstrijd in gelijkspel.

Als je kijkt naar de laatste vijf competitiewedstrijden van beide clubs, dan doet Cádiz het op papier beter: de ploeg won twee keer, verloor twee wedstrijden en speelde één keer gelijk. Girona won tweemaal, driemaal verloren en niet gelijkgespeeld.

Girona FC - Cádiz CF
LaLiga
21.00, Estadio Montilivi

Terugkijkend: teams opgewassen tegen elkaar

Girona FC en de spelers van Cádiz CF troffen elkaar vanaf 2018 drie keer in de LaLiga:
  • Er werden vijf doelpunten gemaakt. Dit is gemiddeld 1,67 goals per duel.
  • De meeste treffers vielen in de tweede helft, namelijk drie goals. Dit is een gemiddelde van 1 per wedstrijd.
  • Daarnaast werd er veertien keer op goal geschoten, gemiddeld 4,67 keer per wedstrijd. Spelers van Girona schoten het vaakst, namelijk tien keer.

Blanquivermells kleurloos

Girona FC kan de laatste wedstrijden weinig richting geven. De vorige competitiewedstrijd verloor Girona van Atlético met 1-3. De afgelopen vijf competitiewedstrijden wonnen Blanquivermells twee duels en verloren er drie In één van de vijf voorgaande wedstrijden hield Girona de nul. De club scoort gemiddeld even vaak in de eerste helft als in de tweede helft.

Teamstats Girona FC:

• scoorde 63 goals deze competitie in 31 wedstrijden. Dit is een gemiddelde van 2,03.
  • scoorde thuis 38 keer en uit 25 keer.
  • de spelers schoten in totaal 90 keer op goal. Dit is gemiddeld 2,9 keer per wedstrijd.

Spelerstats Girona FC:

• Artem Dovbyk is de topscorer van Girona FC deze competitie, met zeventien doelpunten.
  • Artem Dovbyk scoorde twee of meer wedstrijden achter elkaar.
  • Artem Dovbyk maakte vier goals uit een kopbal.
  • Artem Dovbyk maakte elf goals met de linkervoet.
  • Cristhian Stuani maakte vijf goals met de rechtervoet.

De spelers van Cádiz CF scoort weinig

De spelers van Cádiz CF scoorden de laatste vijf duels slechts 0,8 doelpunten gemiddeld per wedstrijd. De vorige competitiewedstrijd verloor Cádiz van Barca met 0-1. De afgelopen vijf competitiewedstrijden wonnen de spelers van Cádiz CF twee duels, verloren tweemaal en speelden één keer gelijk. Cádiz hield tweemaal de nul in de voorgaande vijf duels. Over het algemeen maakt de ploeg meer doelpunten in de tweede helft dan in de eerste helft.

Teamstats Cádiz CF:

• maakte 21 doelpunten in 31 competitieduels, een gemiddelde van 0,68.
  • maakte tijdens thuiswedstrijden veertien van deze goals en uit zeven doelpunten.