Valencia CF

Granada CF - Valencia CF: statistieken LaLiga

Komende zaterdag staat Granada CF tegen Valencia CF op het programma. Wij hebben de statistieken van beide ploegen voor je gecheckt. Op basis van de vorige ontmoetingen lijkt Valencia in het voordeel tegen Granada. Wat wordt het deze keer in Nuevo Los Cármenes?

Granada

De heenwedstrijd werd eerder dit seizoen gewonnen door Valencia. In Estadio de Mestalla won Valencia met 1-0. Beide clubs kwamen elkaar de afgelopen vijf jaar zesmaal tegen in de LaLiga. Van deze wedstrijden won Granada één keer, Valencia won er drie en twee keer eindigde de wedstrijd in gelijkspel.

De laatste vijf competitiewedstrijden presteert Valencia op papier beter dan Granada. Valencia CF won twee keer, verloor twee wedstrijden en speelde één keer gelijk. Granada won niet, verloor twee duels en speelde driemaal gelijk.

Granada CF - Valencia CF
LaLiga
14.00, Nuevo Los Cármenes

Terugblik: Valencia wint onderlinge duels vaker dan Granada

Granada en de spelers van Valencia CF troffen elkaar vanaf 2018 zeven keer in de LaLiga:
  • Er vielen negentien goals, gemiddeld 2,71 doelpunten per wedstrijd.
  • De meeste treffers vielen in de tweede helft, namelijk dertien goals. Dit is een gemiddelde van 1,86 per wedstrijd.
  • Daarnaast werd er 35 keer op goal geschoten, gemiddeld 5 keer per wedstrijd. de spelers van Valencia CF schoten het vaakst op doel, namelijk 24 keer.
  • Driemaal werd er gescoord met een kopbal. Dit is een gemiddelde van 0,43. De spelers van Valencia CF maakten de meeste doelpunten met het hoofd, namelijk tweemaal.

De spelers van Granada al een tijd zonder verlies

Granada speelt stabiel. De laatste drie wedstrijden won de club of werd er gelijk gespeeld. De vorige competitiewedstrijd speelde Granada gelijk tegen Almería (1-1). De afgelopen vijf competitiewedstrijden verloren de spelers van Granada twee duels en speelden er drie gelijk. Granada hield in geen enkele van de voorgaande vijf duels de nul. De club scoort gemiddeld vaker in de tweede helft dan in de eerste helft.

Teamstats Granada CF:

• maakte 27 doelpunten in 25 competitieduels, een gemiddelde van 1,08.
  • maakte tijdens thuiswedstrijden zestien van deze goals en uit elf doelpunten.
  • spelers schoten 73 keer op goal, gemiddeld 2,92 keer per duel.

Spelerstats Granada CF:

• Myrto Uzuni is de topscorer van Granada deze competitie, met zeven doelpunten.
  • Myrto Uzuni maakte twee goals met de linkervoet.
  • Bryan Zaragoza scoorde zes keer met de rechtervoet.

De spelers van Valencia CF scoort weinig

Valencia CF scoorde de laatste vijf wedstrijden gemiddeld slechts 0,6 goals per wedstrijd. Het vorige duel speelde Valencia gelijk tegen Sevilla. Het werd 0-0. De afgelopen vijf competitiewedstrijden wonnen de spelers van Valencia CF twee duels, verloren tweemaal en speelden één keer gelijk. Valencia hield tweemaal de nul in de voorgaande vijf duels. De club scoort gemiddeld vaker in de eerste helft dan in de tweede helft.

Teamstats Valencia CF:

• scoorde 29 goals deze competitie in 25 wedstrijden. Dit is een gemiddelde van 1,16.
  • maakte tijdens thuiswedstrijden vijftien van deze goals en uit veertien doelpunten.
  • de spelers schoten in totaal 55 keer op goal. Dit is gemiddeld 2,2 keer per wedstrijd.