16.15
Cadiz
Cádiz CF

Rayo Vallecano - Cádiz CF: statistieken LaLiga

Aanstaande zaterdag speelt Rayo Vallecano thuis tegen Cádiz CF in de 27e ronde van de LaLiga. Wij hebben de statistieken van beide ploegen voor je op een rij gezet, zodat jij betere keuzes kan maken. Zijn de spelers van Cádiz CF in een betere vorm tegen Rayo Vallecano in Vallecas?

Het duel eindigde eerder dit seizoen in gelijkspel (0-0) in Cádiz. In de afgelopen vijf LaLiga-seizoenen zijn de ploegen elkaar viermaal tegengekomen. De ploegen wonnen toen ieder tweemaal

De laatste vijf competitiewedstrijden presteert Cádiz op papier beter dan Vallecano. Cádiz CF won nul keer, verloor twee wedstrijden en speelde drie keer gelijk. Rayo Vallecano won niet, verloor vier duels en speelde éénmaal gelijk.

Rayo Vallecano - Cádiz CF
LaLiga
16.15, Vallecas

Terugblik: clubs aan elkaar gewaagd

Rayo Vallecano en de spelers van Cádiz CF troffen elkaar vanaf 2018 vijf keer in de LaLiga:
  • Er vielen dertien goals, gemiddeld 2,6 doelpunten per wedstrijd.
  • Na rust werden de meeste goals gescoord, namelijk zeven doelpunten. Gemiddeld zijn dit 1,4 goals per duel.
  • Daarnaast werd er 28 keer op goal geschoten, gemiddeld 5,6 keer per wedstrijd. de spelers van Rayo Vallecano schoten het vaakst op doel, namelijk negentien keer.
  • Éénmaal werd er gescoord met een kopbal. Dit is een gemiddelde van 0,2. Cádiz scoorde met één kopbal de meeste.

De spelers van Rayo Vallecano al een tijd zonder winst

Rayo Vallecano heeft het moeilijk en kan de laatste zeven wedstrijden geen overwinning boeken. De vorige competitiewedstrijd verloor Vallecano van Girona met 0-3. De afgelopen vijf competitieduels verloor Rayo Vallecano vier wedstrijden en speelde er één gelijk. In geen enkele van de voorgaande vijf wedstrijden hield Vallecano de nul. Over het algemeen maakt de ploeg meer doelpunten in de eerste helft dan in de tweede helft.

Teamstats Rayo Vallecano:

• scoorde 22 goals deze competitie in 26 wedstrijden. Dit is een gemiddelde van 0,85.
  • scoorde thuis elf keer en uit elfmaal.
  • de spelers schoten in totaal 92 keer op goal. Dit is gemiddeld 3,54 keer per wedstrijd.

Spelerstats Rayo Vallecano:

• Álvaro García is met zes goals de topscorer van de spelers van Rayo Vallecano in deze competitie.
  • Álvaro García scoorde viermaal met de linkervoet.
  • Álvaro García en Bébé maakten ieder twee goals met de rechtervoet.
  • Raúl De Tomás gaf drie keer een assist.

Cádiz CF al een tijd zonder winst

De spelers van Cádiz CF hebben het lastig en kunnen de laatste 22 duels niet winnen. De vorige competitiewedstrijd speelde Cádiz gelijk tegen Celta (2-2). De afgelopen vijf competitiewedstrijden verloren de spelers van Cádiz CF twee duels en speelden er drie gelijk. Cádiz hield tweemaal de nul in de voorgaande vijf duels. Over het algemeen maakt de ploeg meer doelpunten in de tweede helft dan in de eerste helft.

Teamstats Cádiz CF:

• scoorde zeventien goals deze competitie in 26 wedstrijden. Dit is een gemiddelde van 0,65.
  • maakte tijdens thuiswedstrijden elf van deze goals en uit zes doelpunten.