20 januari 2024
14.00
UD Las Palmas

Rayo Vallecano - UD Las Palmas: statistieken LaLiga

Aanstaande zaterdag speelt Rayo Vallecano thuis tegen UD Las Palmas in de 21e ronde van de LaLiga. Wij hebben de statistieken van beide ploegen voor je op een rij gezet, zodat jij betere keuzes kan maken. Vallecano heeft historisch het overwicht maar Las Palmas lijkt in betere vorm. Kunnen de spelers van Rayo Vallecano dit doortrekken?

Vallecano won de heenwedstrijd eerder dit seizoen in Estadio de Gran Canaria, met 0-1.

Als je kijkt naar de laatste vijf competitiewedstrijden van beide clubs, dan doet Las Palmas het op papier beter: de ploeg won twee keer, verloor twee wedstrijden en speelde één keer gelijk. Vallecano won éénmaal, driemaal verloren en éénmaal gelijkgespeeld.

Rayo Vallecano - UD Las Palmas
LaLiga
14.00, Vallecas

Terugkijkend: Vallecano wint meer onderlinge duels dan Las Palmas

Rayo Vallecano en de spelers van Las Palmas troffen elkaar vanaf 2018 één keer in de LaLiga:
  • Er werden één doelpunten gemaakt. Dit is gemiddeld 1 goal per duel.
  • Na rust werden de meeste goals gescoord, namelijk één doelpunten. Gemiddeld zijn dit 1 goal per duel.
  • Daarnaast werd er acht keer op goal geschoten, gemiddeld 8 keer per wedstrijd. Spelers van Las Palmas schoten het vaakst, namelijk vijf keer.

Vorige ontmoetingen in de LaLiga:

22-10-2023Las Palmas
Vallecano
0-1

Rayo Vallecano scoort weinig

De spelers van Rayo Vallecano scoorden de laatste vijf duels slechts 0,4 doelpunten gemiddeld per wedstrijd. De vorige competitiewedstrijd won Vallecano van Getafe met 2-0. De afgelopen vijf competitieduels won Rayo Vallecano één wedstrijd, verloor driemaal en speelde één keer gelijk. In twee van de vijf voorgaande wedstrijden hield Vallecano de nul. De ploeg maakt gemiddeld evenveel doelpunten in beide helften.

Teamstats Rayo Vallecano:

• scoorde achttien goals deze competitie in negentien wedstrijden. Dit is een gemiddelde van 0,95.
  • scoorde thuis negen keer en uit negenmaal.
  • de spelers schoten in totaal 78 keer op goal. Dit is gemiddeld 4,11 keer per wedstrijd.

Spelerstats Rayo Vallecano:

• Álvaro García is met vier goals de topscorer van de spelers van Rayo Vallecano in deze competitie.
  • Álvaro García maakte drie goals met de linkervoet.
  • Bébé maakte twee goals met de rechtervoet.
  • Raúl De Tomás gaf drie keer een assist.

UD Las Palmas zonder richting

UD Las Palmas kan de laatste wedstrijden weinig richting geven. De vorige competitiewedstrijd won Las Palmas van Villarreal met 3-0. De afgelopen vijf competitieduels won UD Las Palmas twee wedstrijden, verloor tweemaal en speelde één keer gelijk. Las Palmas hield tweemaal de nul in de voorgaande vijf duels. De club scoort gemiddeld vaker in de eerste helft dan in de tweede helft.

Teamstats UD Las Palmas:

• scoorde negentien goals deze competitie in twintig wedstrijden. Dit is een gemiddelde van 0,95.
  • scoorde thuis dertien keer en uit zesmaal.