15.00
West_Ham_United
West Ham United

Sheffield United - West Ham United: statistieken Premier League

Aanstaande zondag speelt Sheffield United thuis tegen West Ham United in de 21e ronde van de Premier League. Wij hebben de statistieken van beide ploegen voor je op een rij gezet, zodat jij betere keuzes kan maken. Op basis van de vorige ontmoetingen lijkt West Ham in het voordeel tegen Sheffield. Wat wordt het deze keer in Bramall Lane?

De heenwedstrijd werd eerder dit seizoen gewonnen door West Ham. In het London Stadium won West Ham met 2-0. Beide clubs kwamen elkaar de afgelopen vijf jaar viermaal tegen in de Premier League. Van deze wedstrijden won Sheffield één keer, West Ham won er twee en één keer eindigde de wedstrijd in gelijkspel.

De laatste vijf competitiewedstrijden presteert West Ham op papier beter dan Sheffield. De ploeg uit Stratford won drie keer, verloor één wedstrijd en speelde één keer gelijk. De ploeg uit Sheffield won éénmaal, verloor drie duels en speelde éénmaal gelijk.

Sheffield United - West Ham United
15.00, Bramall Lane
Scheidsrechter, Michael Salisbury

Terugkijkend: West Ham wint meer onderlinge duels dan Sheffield

De ploeg van Paul Heckingbottom en The Hammers kwamen elkaar sinds 2018 vijfmaal tegen in de Premier League:
  • Er vielen negen goals, gemiddeld 1,8 doelpunten per wedstrijd.
  • De meeste treffers vielen in de tweede helft, namelijk vijf goals. Dit is een gemiddelde van 1 per wedstrijd.
  • Daarnaast werd er 39 keer op goal geschoten. Dit is gemiddeld 7,8 schoten per wedstrijd. The Bubbles schoten het vaakst op doel, namelijk 21 keer.
  • Er werd één goal gescoord met een kopbal, een gemiddelde van 0,2. West Ham scoorde met één kopbal de meeste.

Sheffield al een tijdje zonder winst

De spelers uit Sheffield hebben het lastig en kunnen de laatste vier duels niet winnen. De vorige competitiewedstrijd verloor Sheffield van City met 0-2. De afgelopen vijf competitiewedstrijden wonnen de spelers uit Sheffield één duel, verloren driemaal en speelden één keer gelijk. In één van de vijf voorgaande wedstrijden hield Sheffield de nul. De club scoort gemiddeld vaker in de tweede helft dan in de eerste helft.

Teamstats Sheffield United:

• scoorde vijftien goals deze competitie in twintig wedstrijden. Dit is een gemiddelde van 0,75.
  • scoorde thuis tien keer en uit vijfmaal.
  • spelers schoten 41 keer op goal, gemiddeld 2,05 keer per duel.

Spelerstats Sheffield United:

• Cameron Archer en Oliver McBurnie zijn de topscorers van de ploeg van Paul Heckingbottom deze competitie, met ieder drie doelpunten.
  • Oliver McBurnie maakte één goal uit een kopbal.
  • Gustavo Hamer en James McAtee scoorden ieder één keer met de linkervoet.
  • Cameron Archer maakte drie goals met de rechtervoet.
  • James McAtee gaf twee keer een assist.

The Hammers enkele duels zonder tegengoals

De ploeg uit Stratford kon de laatste vier wedstrijden het goal schoon houden. De vorige competitiewedstrijd speelde West Ham gelijk tegen Brighton (0-0). De afgelopen vijf competitieduels won de ploeg uit Stratford drie wedstrijden, verloor éénmaal en speelde één keer gelijk. In vier van de vijf voorgaande wedstrijden hield West Ham de nul. Over het algemeen maakt de ploeg meer doelpunten in de tweede helft dan in de eerste helft.

Teamstats West Ham United:

• maakte 33 doelpunten in twintig competitieduels, een gemiddelde van 1,65.
  • maakte tijdens thuiswedstrijden zeventien van deze goals en uit zestien doelpunten.
  • de spelers schoten in totaal 49 keer op goal. Dit is gemiddeld 2,45 keer per wedstrijd.