28 april 2024
19.30
1. FC Heidenheim

SV Darmstadt 98 - 1. FC Heidenheim: statistieken Bundesliga

Komende zondag staat SV Darmstadt 98 tegen 1. FC Heidenheim op het programma. Wij hebben de statistieken van beide ploegen voor je gecheckt. Als je kijkt naar de vorige onderlinge wedstrijden dan lijkt Heidenheim in het voordeel tegen Darmstadt. Wat wordt de uitkomst in het Merck-Stadion am Böllenfalltor?

Toto stats

De heenwedstrijd werd eerder dit seizoen gewonnen door Heidenheim. In de Voith-Arena won Heidenheim met 3-2.

De laatste vijf competitiewedstrijden presteert Heidenheim op papier beter dan Darmstadt. De ploeg uit Heidenheim an der Brenz won één keer, verloor één wedstrijd en speelde drie keer gelijk. De ploeg uit Darmstadt won éénmaal, verloor drie duels en speelde éénmaal gelijk.

SV Darmstadt 98 - 1. FC Heidenheim
Bundesliga
19.30, Merck-Stadion am Böllenfalltor

Terugblik: Heidenheim wint onderlinge duels vaker dan Darmstadt

De ploeg uit Darmstadt en de spelers uit Heidenheim troffen elkaar vanaf 2018 één keer in de Bundesliga:
  • Er werden vijf doelpunten gemaakt. Dit is gemiddeld 5 goals per duel.
  • Na rust werden de meeste goals gescoord, namelijk drie doelpunten. Gemiddeld zijn dit 3 goals per duel.
  • Daarnaast werd er tien keer op goal geschoten, gemiddeld 10 keer per wedstrijd. Spelers van Darmstadt schoten het vaakst, namelijk zes keer.
  • Driemaal werd er gescoord met een kopbal. Dit is een gemiddelde van 3. Heidenheim scoorde met drie kopballen de meeste.

Vorige ontmoetingen in de Bundesliga:

09-12-2023Heidenheim
Darmstadt
3-2

Darmstadt kleurloos

De ploeg uit Darmstadt kan de laatste wedstrijden weinig richting geven. Darmstadt boekte de vorige wedstrijd een overwinning op Köln. Het werd 2-0. De afgelopen vijf competitieduels won de ploeg uit Darmstadt één wedstrijd, verloor driemaal en speelde één keer gelijk. In één van de vijf voorgaande wedstrijden hield Darmstadt de nul. Over het algemeen maakt de ploeg meer doelpunten in de tweede helft dan in de eerste helft.

Teamstats SV Darmstadt 98:

• scoorde 30 goals deze competitie in 30 wedstrijden. Dit is een gemiddelde van 1.
  • maakte tijdens thuiswedstrijden vijftien van deze goals en uit vijftien doelpunten.
  • de spelers schoten in totaal 80 keer op goal. Dit is gemiddeld 2,67 keer per wedstrijd.

Spelerstats SV Darmstadt 98:

• Tim Skarke is met acht goals de topscorer van de spelers uit Darmstadt in deze competitie.
  • Oscar Vilhelmsson scoorde drie keer met de linkervoet.
  • Tim Skarke maakte zes goals met de rechtervoet.
  • Luca Pfeiffer gaf drie keer een assist.

De spelers uit Heidenheim kleurloos

De spelers uit Heidenheim geven laatste wedstrijden weinig richting. De vorige competitiewedstrijd verloor Heidenheim van Leipzig met 1-2. De afgelopen vijf competitieduels won de ploeg uit Heidenheim an der Brenz één wedstrijd, verloor éénmaal en speelde drie keer gelijk. Heidenheim hield in geen enkele van de voorgaande vijf duels de nul. Over het algemeen maakt de ploeg meer doelpunten in de tweede helft dan in de eerste helft.

Teamstats 1. FC Heidenheim:

• scoorde 43 goals deze competitie in 30 wedstrijden. Dit is een gemiddelde van 1,43.
  • maakte tijdens thuiswedstrijden 25 van deze goals en uit achttien doelpunten.