15.00
Frosinone
Frosinone

Torino - Frosinone: statistieken Serie A

Aanstaande zondag speelt Torino thuis tegen Frosinone in de 33e ronde van de Serie A. Wij hebben de statistieken van beide ploegen voor je op een rij gezet, zodat jij betere keuzes kan maken. Op basis van de vorige ontmoetingen lijkt Torino in het voordeel tegen Frosinone. Wat wordt het deze keer in Stadio Olimpico Grande Torino?

Torino

Eerder dit seizoen eindigde het duel in een remise (0-0) in Frosinone. Beide clubs kwamen elkaar de afgelopen vijf jaar tweemaal tegen in de Serie A. Deze wedstrijden werden allemaal gewonnen door Torino.

Als je kijkt naar de laatste vijf competitiewedstrijden van beide clubs, dan doet Torino het op papier beter: de ploeg won twee keer, verloor één wedstrijd en speelde twee keer gelijk. Frosinone won niet, tweemaal verloren en driemaal gelijkgespeeld.

Torino - Frosinone
Serie A
15.00, Stadio Olimpico Grande Torino
Scheidsrechter, Antonio Rapuano

Terugblik: Torino wint onderlinge duels vaker dan Frosinone

Torino en de spelers van Frosinone kwamen elkaar sinds 2018 driemaal tegen in de Serie A:
  • Er vielen acht goals, gemiddeld 2,67 doelpunten per wedstrijd.
  • Na rust werden de meeste goals gescoord, namelijk zes doelpunten. Gemiddeld zijn dit 2 goals per duel.
  • Daarnaast werd er 22 keer op goal geschoten, gemiddeld 7,33 keer per wedstrijd. Spelers van Torino schoten het vaakst, namelijk twaalf keer.
  • Er werden drie goals gescoord met een kopbal, een gemiddelde van 1. Frosinone scoorde met twee kopballen de meeste.

Torino kleurloos

Torino kan de laatste wedstrijden weinig richting geven. Het vorige duel speelde Torino gelijk tegen Juventus. Het werd 0-0. De afgelopen vijf competitiewedstrijden wonnen de spelers van Torino twee duels, verloren éénmaal en speelden twee keer gelijk. In drie van de vijf voorgaande wedstrijden hield Torino de nul. De club scoort gemiddeld vaker in de tweede helft dan in de eerste helft.

Teamstats Torino:

• maakte 31 doelpunten in 32 competitieduels, een gemiddelde van 0,97.
  • maakte tijdens thuiswedstrijden vijftien van deze goals en uit zestien doelpunten.
  • de spelers schoten in totaal 81 keer op goal. Dit is gemiddeld 2,53 keer per wedstrijd.