21.00
Atletico_Madrid
Atlético Madrid

UD Almería - Atlético Madrid: statistieken LaLiga

Komende zaterdag staat UD Almería tegen Atlético Madrid op het programma. Wij hebben de statistieken van beide ploegen voor je gecheckt. Als je kijkt naar de vorige onderlinge wedstrijden dan lijkt Atlético in het voordeel tegen Almería. Wat wordt de uitkomst in het Power Horse Stadium?

Almeria

Eerder dit seizoen won Atlético met 2-1 in Madrid. In de afgelopen vijf LaLiga-seizoenen zijn de ploegen elkaar tweemaal tegengekomen. Atlético won één wedstrijd en éénmaal was het gelijkspel.

De laatste vijf competitiewedstrijden presteert Atlético op papier beter dan Almería. Atlético Madrid won drie keer, verloor één wedstrijd en speelde één keer gelijk. UD Almería won niet, verloor drie duels en speelde tweemaal gelijk.

UD Almería - Atlético Madrid
LaLiga
21.00, Power Horse Stadium

Terugblik: Atlético wint onderlinge duels vaker dan Almería

UD Almería en de spelers van Atlético Madrid troffen elkaar vanaf 2018 drie keer in de LaLiga:
  • Er werden acht doelpunten gemaakt. Dit is gemiddeld 2,67 goals per duel.
  • Voor rust werden de meeste goals gescoord, namelijk zes doelpunten. Gemiddeld zijn dit 2 goals per duel.
  • Daarnaast werd er achttien keer op goal geschoten, gemiddeld 6 keer per wedstrijd. de spelers van Atlético Madrid schoten het vaakst op doel, namelijk twaalf keer.
  • Er werden twee goals gescoord met een kopbal, een gemiddelde van 0,67. Spelers van beide ploegen scoorden even vaak met een kopbal.

UD Almería al een tijd zonder winst

De spelers van UD Almería hebben het lastig en kunnen de laatste 25 duels niet winnen. De vorige competitiewedstrijd speelde Almería gelijk tegen Granada (1-1). De afgelopen vijf competitieduels verloor UD Almería drie wedstrijden en speelde er twee gelijk. In één van de vijf voorgaande wedstrijden hield Almería de nul. De club scoort gemiddeld vaker in de eerste helft dan in de tweede helft.

Teamstats UD Almería:

• scoorde 23 goals deze competitie in 25 wedstrijden. Dit is een gemiddelde van 0,92.
  • maakte tijdens thuiswedstrijden tien van deze goals en uit dertien doelpunten.
  • de spelers schoten in totaal 83 keer op goal. Dit is gemiddeld 3,32 keer per wedstrijd.

Spelerstats UD Almería:

• Sergio Arribas is de topscorer van UD Almería deze competitie, met zes doelpunten.
  • Sergio Arribas scoorde tweemaal met het hoofd.
  • Léo Baptistão maakte vier goals met de rechtervoet.
  • Lucas Robertone gaf vijfmaal een assist.

Atlético scoort veel

De spelers van Atlético Madrid scoorden de laatste vijf duels gemiddeld 2 doelpunten. Atlético boekte de vorige wedstrijd een overwinning op Las Palmas. Het werd 5-0. De afgelopen vijf competitiewedstrijden wonnen de spelers van Atlético Madrid drie duels, verloren éénmaal en speelden één keer gelijk. Atlético hield tweemaal de nul in de voorgaande vijf duels. Over het algemeen maakt de ploeg meer doelpunten in de tweede helft dan in de eerste helft.

Teamstats Atlético Madrid:

• scoorde 50 goals deze competitie in 25 wedstrijden. Dit is een gemiddelde van 2.
  • maakte tijdens thuiswedstrijden 32 van deze goals en uit achttien doelpunten.
  • spelers schoten 87 keer op goal, gemiddeld 3,48 keer per duel.