4 mei 2024
15.30
SV Darmstadt 98

VfL Wolfsburg - SV Darmstadt 98: statistieken Bundesliga

Aanstaande zaterdag speelt VfL Wolfsburg thuis tegen SV Darmstadt 98 in de 32e ronde van de Bundesliga. Wij hebben de statistieken van beide ploegen voor je op een rij gezet, zodat jij betere keuzes kan maken. Wolfsburg heeft historisch het overwicht bij treffers met Darmstadt. Kunnen Die Wölfen dit doortrekken?

vfl wolfsburg fans

De heenwedstrijd werd eerder dit seizoen gewonnen door Wolfsburg. In het Merck-Stadion am Böllenfalltor won Wolfsburg met 0-1.

Als je kijkt naar de laatste vijf competitiewedstrijden van beide clubs, dan doet Wolfsburg het op papier beter: de ploeg won drie keer, verloor twee wedstrijden en speelde nul keer gelijk. Darmstadt won éénmaal, driemaal verloren en éénmaal gelijkgespeeld.

VfL Wolfsburg - SV Darmstadt 98
Bundesliga
4 mei 2024
15.30, Volkswagen Arena

Terugblik: Wolfsburg wint onderlinge duels vaker dan Darmstadt

De ploeg uit Wolfsburg en de spelers uit Darmstadt troffen elkaar vanaf 2018 één keer in de Bundesliga:
  • Er werden één doelpunten gemaakt. Dit is gemiddeld 1 goal per duel.
  • De meeste treffers vielen in de tweede helft, namelijk één goals. Dit is een gemiddelde van 1 per wedstrijd.
  • Daarnaast werd er vijf keer op goal geschoten, gemiddeld 5 keer per wedstrijd. de spelers uit Darmstadt schoten het vaakst op doel, namelijk vier keer.

Vorige ontmoetingen in de Bundesliga:

16-12-2023Darmstadt
Wolfsburg
0-1

Wolfsburg kleurloos

Die Wölfen geven laatste wedstrijden weinig richting. Wolfsburg boekte de vorige wedstrijd een overwinning op Freiburg. Het werd 2-1. De afgelopen vijf competitiewedstrijden wonnen Die Wölfen drie duels en verloren er twee In twee van de vijf voorgaande wedstrijden hield Wolfsburg de nul. De club scoort gemiddeld even vaak in de eerste helft als in de tweede helft.

Teamstats VfL Wolfsburg:

• scoorde 37 goals deze competitie in 31 wedstrijden. Dit is een gemiddelde van 1,19.
  • maakte tijdens thuiswedstrijden 21 van deze goals en uit zestien doelpunten.
  • de spelers schoten in totaal 101 keer op goal. Dit is gemiddeld 3,26 keer per wedstrijd.

Spelerstats VfL Wolfsburg:

• Jonas Wind is met tien goals de topscorer van Die Wölfen in deze competitie.
  • Lovro Majer maakte vier goals met de linkervoet.
  • Jonas Wind scoorde zeven keer met de rechtervoet.

De ploeg uit Darmstadt scoort weinig

De spelers uit Darmstadt scoorden de laatste vijf duels slechts 0,8 doelpunten gemiddeld per wedstrijd. De vorige competitiewedstrijd verloor Darmstadt van Heidenheim met 0-1. De afgelopen vijf competitiewedstrijden wonnen de spelers uit Darmstadt één duel, verloren driemaal en speelden één keer gelijk. In één van de vijf voorgaande wedstrijden hield Darmstadt de nul. De club scoort gemiddeld vaker in de tweede helft dan in de eerste helft.

Teamstats SV Darmstadt 98:

• maakte tijdens thuiswedstrijden vijftien van deze goals en uit vijftien doelpunten.