14.00
Cadiz
Cádiz CF

Villarreal CF - Cádiz CF: statistieken LaLiga

Aanstaande zondag speelt Villarreal CF thuis tegen Cádiz CF in de 23e ronde van de LaLiga. Wij hebben de statistieken van beide ploegen voor je op een rij gezet, zodat jij betere keuzes kan maken. Villarreal lijkt in betere vorm tegen Cádiz, maar wie trekt er aan het langste eind in Estadio de la Cerámica?

Villarreal

Cádiz won de heenwedstrijd eerder dit seizoen in Nuevo Mirandilla, met 3-1. Beide clubs kwamen elkaar de afgelopen vijf jaar zesmaal tegen in de LaLiga. Van deze wedstrijden won Villarreal twee keer, Cádiz won er één en drie keer eindigde de wedstrijd in gelijkspel.

Als je kijkt naar de laatste vijf competitiewedstrijden van beide clubs, dan doet Villarreal het op papier beter: de ploeg won twee keer, verloor twee wedstrijden en speelde één keer gelijk. Cádiz won niet, driemaal verloren en tweemaal gelijkgespeeld.

Villarreal CF - Cádiz CF
LaLiga
14.00, Estadio de la Cerámica

Terugkijkend: teams opgewassen tegen elkaar

El Submarino Amarillo en de spelers van Cádiz CF troffen elkaar vanaf 2018 zeven keer in de LaLiga:
  • Er werden zestien doelpunten gemaakt. Dit is gemiddeld 2,29 goals per duel.
  • Voor rust werden de meeste goals gescoord, namelijk negen doelpunten. Gemiddeld zijn dit 1,29 goals per duel.
  • Daarnaast werd er 44 keer op goal geschoten, gemiddeld 6,29 keer per wedstrijd. de spelers van Villarreal CF schoten het vaakst op doel, namelijk 23 keer.
  • Éénmaal werd er gescoord met een kopbal. Dit is een gemiddelde van 0,14. Villarreal scoorde met één kopbal de meeste.

Villarreal scoort veel

De spelers van Villarreal CF scoorden de laatste vijf duels gemiddeld 2 doelpunten. Villarreal boekte de vorige wedstrijd een overwinning op Barca. Het werd 5-3. De afgelopen vijf competitieduels won Villarreal CF twee wedstrijden, verloor tweemaal en speelde één keer gelijk. Villarreal hield in geen enkele van de voorgaande vijf duels de nul. Over het algemeen maakt de ploeg meer doelpunten in de tweede helft dan in de eerste helft.

Teamstats Villarreal CF:

• scoorde 33 goals deze competitie in 22 wedstrijden. Dit is een gemiddelde van 1,5.
  • maakte tijdens thuiswedstrijden achttien van deze goals en uit vijftien doelpunten.
  • de spelers schoten in totaal 56 keer op goal. Dit is gemiddeld 2,55 keer per wedstrijd.