Voorspelling Antwerp FC - Cercle Brugge: pak bijna 4x je inleg met een kleine zege van de kampioen

Supporters van Antwerp FC met de vlag van hun club in stadion De Bosuil

Voorspelling Antwerp FC - Cercle Brugge: pak bijna 4x je inleg met een kleine zege van de kampioen

Als eerste West-Europese competitie gaat dit weekend de bal weer rollen in de Belgische Jupiler Pro League. Amper twee maanden na de krankzinnige ontknoping op de slotdag begint het Antwerp FC van Mark van Bommel thuis tegen Cercle Brugge aan de jacht op titelprolongatie.

Antwerp FC - Cercle Brugge
Jupiler Pro League
30 juli, 13.30 uur
Bosuilstadion, Antwerpen

BEKIJK ALLE WEDOPTIES

In Nederland hebben we 29 april 2007, in België 4 juni 2023. Net als zestien jaar geleden in de Eredivisie maakten drie ploegen in de Jupiler Pro League die zondag in juni nog kans op de landstitel en net als toen wisselden tijdens de wedstrijden de virtuele kampioenen zich in rap tempo af. Antwerp, nota bene uit bij Genk, greep aan het langste eind door een doelpunt diep in blessuretijd van Toby Alderweireld.

Het was na het winnen van de nationale beker de tweede prijs voor Van Bommel, en die teller staat inmiddels op drie. Antwerp won vorige week de strijd om de Belgische Super Cup door KV Mechelen na strafschoppen te verslaan. Net als vorig seizoen is Antwerp niet de grote favoriet, die rol is voor RC Genk weggelegd, maar met de winst van de Super Cup op zak zal The Great Old met een goed gevoel aan de competitie beginnen.

Al baren het geringe aantal doelpunten in de voorbereiding Van Bommel ongetwijfeld zorgen. In vier wedstrijden scoorde Antwerp maar drie keer. Spits Vincent Janssen keek tegen KV Mechelen geblesseerd toe en het is nog niet zeker of de oud-international zondag inzetbaar is. Wij gaan voor een kleine zege voor Antwerp.

WEDTIP

Antwerp FC wint met één doelpunt verschil > 3.70

Waar kun je Antwerp FC - Cercle Brugge zien op tv?

De wedstrijd tussen Antwerp FC en Club Brugge wordt zondagmiddag om 13.30 uur uitgezonden op ZIGGO Sport Voetbal.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots

ZET IN & WIN!

HOE WERKT TOTO SPORT?