Voorspelling PSV – Lens: een must-win voor Eindhovenaren!

PSV-supporters met vlaggen buiten het Philips Stadion voor PSV-Benfica

Voorspelling PSV – Lens: een must-win voor Eindhovenaren!

Wil PSV nog een serieuze gooi kunnen doen naar overwintering in de Champions League, dan is een overwinning op RC Lens eigenlijk een must. Op dit moment bezet de ploeg van Peter Bosz de laatste plek in poule B met twee punten uit drie wedstrijden. De achterstand op de tweede positie (Lens), die recht geeft op een plekje in de volgende ronde, is drie punten. Pakt PSV woensdagavond de zege?

PSV - Lens
Champions League
8 november 2023, 21.00 uur
Philips Stadion, Eindhoven

In de Eredivisie staat er geen maat op PSV. De Brabanders gaan fier aan kop met de volle buit uit elf wedstrijden. Het doelsaldo is met 41 goals voor en slechts vijf tegen ook indrukwekkend. In de Champions League wil het een stuk minder vlotten. Tegen Arsenal leed PSV een kansloze nederlaag. In de duels met Sevilla en Lens hadden de mannen van Bosz mogelijk meer dan één punt kunnen veroveren. Zover kwam het dus niet, maar er zijn voldoende aanknopingspunten om nu wél de eerste zege binnen te halen. Want PSV weet vaak genoeg kansen te creëren. Nu de druk er vol op staat, moeten die er nu wel ingaan. Iemand die wat dat betreft het klappen van de zweep kent, is Luuk de Jong. Kan de spits weer belangrijk zijn met zijn handelsmerk, de kopbal? Je kunt er vijf keer je inleg mee terugverdienen!

WEDTIP 
Luuk de Jong scoort kopgoal > 5,00

Gaat een eventueel doelpunt van De Jong ook bijdragen aan de winst voor PSV? Als we kijken naar onze quoteringen is de thuisploeg wel favoriet. Eenvoudig zal het niet gaan, want Lens is al een tijdje ongeslagen. De laatste keer dat de Noord-Franse formatie een nederlaag moest incasseren (alle competities), was op 16 september. PSV moet dus flink aan de bak. Meer dan een kleine overwinning zit er volgens ons niet in. Daar zal in Eindhoven niemand om malen.

WEDTIP 
PSV wint met 2-1 > 6,75

Waar kun je PSV - Lens zien op tv?

De wedstrijd in de Champions League tussen PSV en Lens is woensdagavond vanaf 21.00 uur te zien op RTL 7 en Ziggo Sport Voetbal.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots

ZET IN & WIN!

HOE WERKT TOTO SPORT?