Voorspelling Sturm Graz – PSV: zelfs een nederlaag volstaat voor PSV

Fans met vlaggen Sturm Graz

Voorspelling Sturm Graz – PSV: zelfs een nederlaag volstaat voor PSV

PSV heeft zich vorige week een uitstekende uitgangspositie verworven om de play-offs van de Champions League te bereiken. De Eindhovenaren wonnen in eigen huis van 4-1 van Sturm Graz. Dinsdagavond is de return in Oostenrijk, maar dat lijkt door de uitslag van vorige week een formaliteit. Gaat PSV volle bak erin of speelt het met de handrem erop?

Sturm Graz - PSV
Derde voorronde Champions League
15 augustus, 20.30 uur
Merkur Arena, Graz (Oos)

BEKIJK ALLE WEDOPTIES

PSV is dit seizoen als een komeet uit de startblokken geschoten. Anderhalve week geleden veroverde Peter Bosz bij zijn eerste wedstrijd als hoofdtrainer direct een prijs. In de strijd om de Johan Cruijff Schaal werd landskampioen Feyenoord verslagen. Een paar dagen later vormde Sturm Graz de eerste horde voor de Brabanders op weg naar het hoofdtoernooi van de Champions League. Voorafgaand aan dat duel was men in Eindhoven nog enigszins beducht voor de nummer twee van Oostenrijk. In het Philips Stadion werd werden de krachtsverhoudingen tussen PSV en Sturm Graz al snel duidelijk. De mannen van Bosz staken in elk facet van het spel boven de opponent uit. De 4-1 kon zelfs worden gezien als een magere afspiegeling van het verschil in kwaliteit. Voor de ploeg van trainer Christian Ilzer gaf de heenwedstrijd weinig aanknopingspunten om te denken dat het PSV in de return wél kan verslaan. Onze voorspelling is daarom dat de Eindhovenaren het duel weer naar zich toe trekken. Om krachten te sparen wordt het ongetwijfeld niet weer zo’n grote uitslag.

WEDTIP 
PSV wint > 2,10

Als het er echt om gaat, staat hij er toch altijd weer. Luuk de Jong, inmiddels 32, toonde tegen Sturm Graz maar weer zijn meerwaarde. Met twee goals had de spits een grote bijdrage aan de 4-1 overwinning. Een daarvan maakte hij met zijn handelsmerk; een kopdoelpunt. Daarmee is De Jong nog altijd een van de beteren in Europa. Wij verwachten dat de PSV-aanvoerder dinsdagavond weer een goaltje meepikt. Dat is combinatie met winst voor PSV geeft een hele interessante quotering!

WEDTIP
Luuk de Jong scoort en wint > 3,60

Waar kun je Sturm Graz - PSV op tv?

De return in de derde voorronde van de Champions League tussen Sturm Graz en PSV wordt dinsdagavond om 20.30 uur uitgezonden op Veronica.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots

ZET IN & WIN!

HOE WERKT TOTO SPORT?