Poule F

Indeling poule F

De laatste groep op het EK 2024 is poule F, die ook uit vier landen bestaat. Alle deelnemers zijn inmiddels bekend, Georgië heeft zich na de play-offs ook weten te plaatsen voor het Europees Kampioenschap. Het is een leuke poule, want hierin treffen we landen die niet onbekend zijn met elkaar. Ook over deze poule moet je natuurlijk de belangrijkste details weten, lees daarom snel verder.

Poule F wedstrijdschema

Geen enkel duel in poule F missen? Geen zorgen. Houd deze pagina bij de hand, zet het in je bladwijzers of neem het schema over in je agenda, want hieronder tref je het speelschema van deze groep. Zij komen vrij laat pas voor het eerst in actie, omdat het de zesde groep is.

DAG / TIJD (NL)

THUIS

UIT

STAD

Za. 18 juni 18.00

Vlag van TurkijkeTurkije

Vlag van OekraineGeorgië

Dortmund

Za. 18 juni 21.00

Vlag van PortugalPortugal

Vlag van SlowakijeTsjechië

Leipzig

Do. 22 juni 15.00

Vlag van OekraineGeorgië

Vlag van SlowakijeTsjechië

Hamburg

Do. 22 juni 18.00

Vlag van TurkijkeTurkije

Vlag van PortugalPortugal

Dortmund

Zo. 26 juni 21.00

Vlag van OekraineGeorgië

Vlag van PortugalPortugal

Hamburg

Zo. 26 juni 21.00

Vlag van SlowakijeTsjechië

Vlag van TurkijkeTurkije

Gelsenkirchen

De laatste wedstrijden worden op 26 juni gespeeld, wat ook gelijk de laatste dag van de groepsfase is. De stand in groep F op dat moment zal bepalen wie doorgaan naar de achtste finales. De nummers 1 en 2 gaan rechtstreeks door. Het derde land kan eventueel ook doorgaan, maar dat is wel afhankelijk van het onderlinge resultaat met andere poules.

Poule F voorspelling

Is het Portugal dat met gemak de achtste finales haalt of krijgen ze toch nog een hele kluif aan Tsjechië, Turkije en Georgië? Als je een EK weddenschap wilt afsluiten op het Europees Kampioenschap en dan in het bijzonder groep F, dan ben je bij TOTO aan het juiste adres.

Je wilt natuurlijk een goede basis hebben voor het afsluiten van weddenschappen op het EK voetbal. Geen nood, we voorzien je van een uitgebreide voorspelling, waarin we de landen uit deze groep naast elkaar leggen en de kansen bekijken. Klik hieronder op de knop en check onze voorspelling voor deze groepswedstrijden.

Poule F Voorspelling

Speel mee met TOTO - Trotse Partner van het Nederlands Elftal

Of je nu naar Duitsland afreist om een wedstrijd (of meer) te bezoeken of thuisblijft: met TOTO wordt het EK extra spannend! Inzetten kan op alle wedstrijden! Vooraf, met live weddenschappen, en natuurlijk zijn er nog veel meer wedopties beschikbaar.

Wedden op EK 2024