Poule E

Indeling poule E

Als er een toernooi is, dan focussen we ons natuurlijk op het Nederlands elftal. Toch kunnen we het niet laten om een schuin oog te houden op onze buren en dan met name de Rode Duivels. Die hebben met hun gouden lichting in de afgelopen tien jaar helaas geen kampioenschap weten te winnen, maar wie weet lukt het ze dit toernooi wel. In dit artikel gaan we dieper in op poule E en lees je alles wat je moet weten over deze groep. Houd het bij de hand, want het kan van pas komen voor als je een weddenschap af wilt sluiten op België of één van de andere landen in deze groep.

Poule E wedstrijdschema

België zit in poule E samen met Roemenië, Oekraïne en Slowakije. Geen enkele wedstrijd van poule E op het EK 2024 voetbal missen? Houd dan het onderstaande schema van speeldagen in poule E bij de hand. Zo weet je precies wanneer welke landen in actie komen.

DAG / TIJD (NL)

THUIS

UIT

STAD

Vr. 17 juni 15.00

Vlag van RoemeniëRoemenië

Vlag van OekraineOekraïne

München

Za. 17 juni 18.00

Vlag van BelgieBelgië

Vlag van SlowakijeSlowakije

Frankfurt

Wo. 21 juni 15.00

Vlag van SlowakijeSlowakije

Vlag van OekraineOekraïne

Düsseldorf

Wo. 22 juni 21.00

Vlag van BelgieBelgië

Vlag van RoemeniëRoemenië

Keulen

Zo. 26 juni 18.00

Vlag van SlowakijeSlowakije

Vlag van RoemeniëRoemenië

Frankfurt

Zo. 26 juni 18.00

Vlag van OekraineOekraïne

Vlag van BelgieBelgië

Stuttgart

De laatste wedstrijden in poule E worden op de laatste wedstrijddag van de groepsfase gespeeld, op 26 juni. Deze wedstrijden vinden gelijktijdig plaats. Niet handig als je beide duels wilt volgen, maar dat is natuurlijk expres gedaan om de spanning erin te houden.

Poule E voorspelling

Waar moet je op wedden? Er zijn nogal wat opties. Zo kun je inzetten op speelrondes, de groepswinnaars, de finale, maar natuurlijk ook op de uitslag van individuele wedstrijden. Als het op poule E aankomt, kan het natuurlijk helpen als je meer zicht krijgt op de statistieken en kansen. We zijn je voor, want we hebben een voorspelling opgesteld voor poule E. Neem de EK voorspelling Poule E er zeker even bij, want het kan je vast goed helpen bij het afsluiten van je bets!

Poule E Voorspelling

Speel mee met TOTO - Trotse Partner van het Nederlands Elftal

Of je nu naar Duitsland afreist om een wedstrijd (of meer) te bezoeken of thuisblijft: met TOTO wordt het EK extra spannend! Inzetten kan op alle wedstrijden! Vooraf, met live weddenschappen, en natuurlijk zijn er nog veel meer wedopties beschikbaar.

Wedden op EK 2024